Om Oss

Adam Sundqvist. Uppvuxen i de norrländska skogarna i Örnsköldsvik och har ett brinnande intresse för träning. Jag har genom hela mitt liv älskat att vara aktiv och sysslat med de flesta sporter. Allt ifrån vattenskidor till ishockey på högsta juniornivå. Hockeyn tog mig till spel i USA under ett par säsonger. Efter hockeykarriärens slut utbildade jag mig till Fysioterapeut vid Umeå Universitet.

Anatomin och träningsfysiologin är något jag har stor användning av i mitt yrke som personlig tränare. Det hjälper mig att bli kreativ i min utformning av övningar samt utveckling av de metaboliska systemen.

Med resultat kommer motivation!

Hur är jag som Personlig tränare?

Jag försöker att individanpassa mig och strävar efter att följa en rak linje från start till mål. Jag kommer pusha, jag utmanar, men framför allt så strävar jag åt att forma en bättre individ genom träningen. Jag ska få dig att klara saker du aldrig trodde att du skulle göra. Jag är väldigt intresserad av komplexa övningar då det sätter kraftigt prov på nervsystem och koordination. Så låt mig hjälpa dig att klara de saker du aldrig trodde att du skulle kunna klara. Ge mig en utmaning i dig själv!

← Back to index